De Smås Atelier / Kinderatelier

På min barsel havde jeg muligheden for at oprette De smås atelier. Det er min store drøm om at kunne drive en male/kunstskole for børn og unge, hvor det netop ikke handler om “pæne billeder” eller “opgaver der skal løses”. Men i stedet for om børnenes egen kreative motivation, som er iboende hvert menneske. De Smås Atelier er et kreativt rum for børn fra 0-10 år der i forskellige kurser kan være kreative og udfolde sig på deres egen måde.

In meiner Elternzeit hatte ich die tolle Gelegenheit ein Kinderatelier anzubieten. Damit ging ein großer Traum, nämlich ein Kunstatelier nur für Kinder und Jugendliche in unserer Umgebung zu eröffnen, in Erfüllung. Das Angebot wurde sehr gut angenommen. In den gemeinsamen Stunden ging es in erster Linie nicht um ein schönes Resultat, sondern um das Erschaffen und den Kontakt zu seiner Kreativität zu finden.

IMG_9209

Offentliggjort af jhambuecher

Hej, jeg hedder Janneke. Måske har du fundet vej hertil via min blog papersandsilhouettes.com. På bloggen fortæller jeg om mit liv som sensitiv kvinde og mor. Du finder oplæg om forældreskab, moderrollen, natur, litteratur, selvværd og madlavning. På min blog papersandsilhouettes.art kan du se en del af mit kunstneriske arbejde. Jeg vil løbende lægge nye ting op. Jeg glæder mig over kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: