Foto / Fotografie

Jeg fotograferer både analog og digitalt. Jeg kan selv fremkalde billeder i mørkekammer. Efterhånden bruger jeg hovedsagligt digitalkameraet. Jeg elsker at fastholde flygtige øjeblikke og detaljer når jeg arbejder med portræt og børn. Kunstnerisk er jeg interesseret i lys/skygge og bevægelse. Jeg arbejder med Lightroom og Photoshop.

Ich fotografiere Analog und digital. Mittlerweile sind die Arbeiten in der Dunkelkammer eher eine Seltenheit. Ich bearbeite meine digitalen Fotografien in Lightroom und Photoshop.

Børn

This slideshow requires JavaScript.

Kunst

This slideshow requires JavaScript.

Offentliggjort af jhambuecher

Hej, jeg hedder Janneke. Måske har du fundet vej hertil via min blog papersandsilhouettes.com. På bloggen fortæller jeg om mit liv som sensitiv kvinde og mor. Du finder oplæg om forældreskab, moderrollen, natur, litteratur, selvværd og madlavning. På min blog papersandsilhouettes.art kan du se en del af mit kunstneriske arbejde. Jeg vil løbende lægge nye ting op. Jeg glæder mig over kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: