Digital illustration

For tiden arbejder jeg med programmet Photoshop og en tegneplade. Jeg laver “aura-collager” af børn, der gengiver barnets “jeg” ud over et almindeligt foto. Jeg tegner også hverdagssituationer af et liv i vores moderne samfund.

Momentan arbeite ich mit einem Zeichen-Tablet und dem Programm Photo-Shop. Hier erstelle ich Collagen, z.Bsp. Porträts von Kindern, die über ein normales Foto hinaus gehen. Ich mache auch kleine Illustrationen aus Alltagssituationen in unserer modernen Gesellschaft.

Offentliggjort af jhambuecher

Hej, jeg hedder Janneke. Måske har du fundet vej hertil via min blog papersandsilhouettes.com. På bloggen fortæller jeg om mit liv som sensitiv kvinde og mor. Du finder oplæg om forældreskab, moderrollen, natur, litteratur, selvværd og madlavning. På min blog papersandsilhouettes.art kan du se en del af mit kunstneriske arbejde. Jeg vil løbende lægge nye ting op. Jeg glæder mig over kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: