Design af plakat / Plakat Entwurf

Til Kirkens børne- og familiegudstjenester har jeg designet denne plakat. Den består af mosaikker hvor der vises billeder der har religiøs tilknytning. Nogle symboler er faste og andre kan udskiftes alt efter årstid eller tema til gudstjenesten, fx jul, fastelavn eller påske.

Für die dänische Kirche habe ich ein Plakat entworfen, welches je nach Jahreszeit und Thema des Gottesdienstes variabel gestaltet werden kann.

Offentliggjort af jhambuecher

Hej, jeg hedder Janneke. Måske har du fundet vej hertil via min blog papersandsilhouettes.com. På bloggen fortæller jeg om mit liv som sensitiv kvinde og mor. Du finder oplæg om forældreskab, moderrollen, natur, litteratur, selvværd og madlavning. På min blog papersandsilhouettes.art kan du se en del af mit kunstneriske arbejde. Jeg vil løbende lægge nye ting op. Jeg glæder mig over kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: