De Smås atelier: Lys i glas

I dag lavede vi nogle ret enkle, men smukke lys i glas. Vi satte perler på hanken (ståltråd), som vi så satte fast til et gammelt glas. Så blev glassene malet og pyntet med glimmer og pailetter og hængt op på et træ. Træet er bare en gammel gren som er gravet ned i jorden. Den blev også malet. Da det blev mørkt tændte vi fyrfadslysene og børnene var glade og stolte og det så meget smukt ud.

Børnene som var mellem 2-3 år, var koncentrerede og øvede deres finmotorik ved at sætte perlerne på ståltråden. De måtte selv vælge glas, perler og farver til dekoration, så det var deres “eget” projekt.

 

Offentliggjort af jhambuecher

Hej, jeg hedder Janneke. Måske har du fundet vej hertil via min blog papersandsilhouettes.com. På bloggen fortæller jeg om mit liv som sensitiv kvinde og mor. Du finder oplæg om forældreskab, moderrollen, natur, litteratur, selvværd og madlavning. På min blog papersandsilhouettes.art kan du se en del af mit kunstneriske arbejde. Jeg vil løbende lægge nye ting op. Jeg glæder mig over kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: